Mi a távfelügyelet előnye?

Nevezhetném magunkat akár Online rendszergazdának is, aki folyamatosan partnerei mögött áll.

És valóban!

Társaságunk a TeamViewer nevü szoftver használatával tud olyan technikai támogatást nyújtani, ami egyfajta biztonságot jelent Önnek, és vállalkozásának hiba, vagy technikai kérdés esetén.

Hogyan is működik az Online Rendszergazdai szolgáltatásunk?

A számítógépre, ( Microsoft, Linux, Apple ) feltelepítésre kerül a saját Host kiszolgálónk. Ezt a keretprogramot a program használatának megkezdésekor a felhasználó megkapja. A telepítés rendkívül egyszerű, nagyobb technikai tudást nem igényel.

  ( A kép csak illusztráció)

 

Ez a program  Teamviewer szerverén keresztül, jelentkezik be a mi távfelügyeletünkbe. Ekkor férünk hozzá Online az Ön számítógépéhez, tehát amennyiben Ön engedélyezi, bármikor át tudjuk venni a számítógép képét, és segítséget tudunk nyújtani.

Hol tudunk segítséget nyújtani?

Bárhol a világ pontján, ahol van internet kapcsolat, legyen az Európa, Ázsia, vagy Amerika.

Mindegy hogy milyen az Internet sebessége, hiszen a lassú interneten is általában használható a szoftver.

Mikor tudunk segítséget nyújtani?

Az ügyeleti időszak hétköznap 08.00 – tól 18.00 -ig tart, de természetesen kiemelt időszakban (adóbevallás, egyéb jelentési kötelezettség) ügyeleti időszakunk meghosszabbítására van lehetőség, hiszen nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Milyen szolgáltatási áron juthat az Online Rendszergazdai szolgáltatásunkhoz?

Pontos összeget az igények felmérése után tutdunk kiajánlani, hiszen tudnunk kell bizonyos működési feltételeket: reagálási időt, szolgáltatási időszakot.  Kérjük, hogy az árajánlatunk kiadását megelőzően keressen meg minket elérhetőségeinken, hogy a szükséges információk birtokában a legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk adni!

Továbbá,

Az Online rendszergazda nem zavarja meg az Ön privát szféráját!

KAPCSOLAT