Cloud tárhelyek

 

Postafiókok, RoundCube:

A világ bármely pontjáról elérhető biztonságos postafiókot jelent, akár 10 Gb tárhellyel. Leveleit egy egyszerű mobiltelefonról is meg tudja tekinteni, illetve, a fogadott és küldött levelek megmaradnak a szerverünkön, tehát az Ön szemszögéből nem lesz, és nem is lehet adatvesztés. Gondoljon csak bele, mennyit lehet küzdeni azzal, hogy minden levelünket visszaállítsuk egy számítógép összeomlásakor, vagy ha éppen vírus támadja meg a gépünket? Leveleit elérheti Webes felületről is, és elérheti bármilyen Microsoft vagy Linux operációs rendszer Mail Klienséről.


Fájl Szervereink,

OwnCloud, SMB: Minden h-cloud rendszerünkhöz alapból tartozik a felhőben egy, vagy több fájl adattárolásra használt szerver, ami a nagyobb méretű anyagok elérését, mozgatását teszi lehetővé. (pdf. doc, excel, jpg, bmp, gif, dwg, stb.) Ezek az adatok a megfelelő jogosultság kiadásával, és egy kisebb biztonsági program telepítésével bármilyen operációs rendszerű számítógépről elérhető Ön és kollégái számára, akár otthonukból is. Rendszerünk kiválóan alkalmas az otthoni, vagy külföldi munkavégzéshez. (Gyesen, Gyeden lévő szülők, üzletkötők, alvállalkozók, stb.) Felhő alapú rendszerünkhöz tartozik egy felhasználói  jogosultsági mátrix is, amit Ön határoz meg, hogy melyik kolléga, milyen fájlokhoz vagy könyvtárhoz férhet hozzá megakadályozva azt, hogy az adatok céges szinten illetéktelenek kezére juthasson (pl. partner lista, kapcsolattartó személyek adatai, beérkező és kimenő számlák) Gondoljunk csak bele, mennyibe is kerülne az effajta adatszivárgás cégünknek!


Weblapok:

Rendszerünkhöz tartozó webszolgáltatást jelent, amire bátran építheti cégét. Keresőoptimalizált weboldalaink, illetőleg Joomla alapú weboldalainkkal könnyedén készíthet olyan kellemes megjelenésű arculatot vállalkozásáról, amin keresztül új ügyfeleket, új lehetőségeket szerezhet. A weboldal piaci pozicionálásában, elkészítésében, grafikai megvalósításában, kereső optimalizálásában segítségére leszünk!


VPS szerverek:

IT cégeknek, IT szakembereknek szívesen ajánljuk VPS azaz Virtual Private Servereinket további felhasználás céljából. Aki érez magában bátorságot, nyitottságot egy effajta szerveren való konfigurálásra, új szolgáltatás bevezetésére, tesztelésére, bátran igényelje szolgáltatásunkat.

Adatmentés:

A felhőben tárolt adatokat napi szinten mentjük. (Differenciális vagy Inkrementális adatmentések) Azokon az adatokon, amiket Ön feltöltött rendszerünkbe, 24 óránként adatmentést hajtunk végre, hogy semmilyen információ ne vesszen el. Igény esetén egyedi adatmentést is biztosítunk ügyfeleinknek. (Egy
hétre visszamenőleg tároljuk az adatmentést.)